Igénytelen! Kristen Stewart pasija régi alsóneműit hordja

2013.02.22 10:20

 

Igénytelen! Kristen Stewart pasija régi alsóneműit hordja

A Twilight Bellájaként híressé vált színésznőről gyakran olvasunk furcsa dolgokat, de a legújabb hír sokkal több, mint különös. Egy belső forrás szerint, ugyanis a színésznő Robert Pattinson alsóneműit hordja.

Kristen Stewartról a legmeglepőbb pletykák keringenek. Sosem tudni, hogy csupán a színésznő ellenségei terjesztik ezeket a híreket vagy tényleg van valóságalapjuk. Ha a legújabb hír igaz, akkor bátran kijelenthetjük, hogy a színésznő több mint igénytelen, hiszen nem igazán nívós egy férfi régi alsógatyáit hordani.

Stewart ezen furcsa szokásáról egy bennfentes mesélt a Showbiz Spy-nak. A Twilight sztárja állítólag így próbálja kompenzálni RPats hiányát, amióta az Ausztráliában forgat: „Kristen teljesen ki van akadva Robert azon döntésén, hogy lassítsanak kapcsolatuk tempóján. KStew ezért elkezdte hordani Robert alsóneműit.”

RPats még mindig nem tette túl magát barátnője félrelépésén, így lassítani próbál, de Kristen folyamatosan zaklatja: „Rob teljesen kiakadt, amikor Kristen sírva bevallotta neki ezt az alsónadrág históriát. Robert szerint ez félelmetes… KStew ragaszkodása már régóta problémát jelent, de ez már több a soknál.”