Jennifer Lawrence az új nő Robert Pattinson oldalán?

2013.02.22 10:24

 

Jennifer Lawrence az új nő Robert Pattinson oldalán?

Kristen Strewart egyáltalán nem találja a helyét amióta megcsalt kedvese, Robert Pattinson nemrég dobta őt. A férfi azonban úgy tűnik nem szomorkodott sokáig.

Ha hihetünk a szóbeszédnek, akkor Pattinson mostanában az Éhezők viadalából ismert Jennifer Lawrence-szel randizgat, aki pár hónapja szintén kilépett Nicholas Houlttal való közel három éves kapcsolatából, akivel még az X-Men forgatásán ismerkedett meg.

 

Bár Pattinson jelenleg legújabb filmjét - The Rover in Australia - forgatja Ausztráliában, a fiataloknak nem akadály a távolság, hiszen megtalálják a módját, hogy folyamatos kontaktban legyenek egymással. Hogy mit szól ehhez Kristen, nem tudni, bár biztosan nem esik neki túl jól, hogy Robert az ő több oldalas levelét még válaszra sem méltatta.

„Jennifer pillanatnyilag a legfelkapottabb hollywoodi színésznők közé tartozik, és tökéletesen illene Robert mellé. Jennifer arra kérte a fiút, hogy kísérje el az Oscar-díjátadó gálára. Mostanában egyébként állandóan titkos telefonbeszélgetéseket folytatnak, és vicces üzeneteket küldözgetnek egymásnak” - árulta el egy, a neve elhallgatását kérő informátor.