Kristen Stewart

2013.02.06 01:15

 

  • Alkonyat DVD és Blu-ray finálé márciusban

    Márciusban jön az Alkonyat – Hajnalhasadás II. rész (12) DVD-n, és Blu-rayen

    A Stephenie Meyer bestselleréből készült világsikerű Alkonyat-sorozat lezáró része, az Alkonyat – Hajnalhasadás II. rész hazánkban március 20-án jelenik meg egylemezes DVD-n, számos izgalmas extrát tartalmazó kétlemezes DVD-n, valamint egylemezes Blu-rayen. Ezzel egyidőben az Alkonyat – Hajnalhasadás I. rész is újra megjelenik DVD-n. Az új lemez különlegessége, hogy hét, eddig még sosem látott magyar szinkronos filmrészletet, és Bill Condon rendező vadonatúj audiokommentárját is tartalmazza majd.

    A 2012 novemberében bemutatott, Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner főszereplésével készült Alkonyat - Hajnalhasadás II. rész 821,8 millió dolláros összbevételével a franchise legsikeresebb filmje lett, az öt filmre pedig világszerte már 3,3 milliárd dollár értékben váltottak jegyet. Magyarországon is töretlen az Alkonyat-sorozat utolsó része iránt az érdeklődés: a bemutatótól, 2012. november 15-től 2013. január 16-ig összesen 312 942 néző volt kíváncsi a természetfeletti képességekkel rendelkező vámpírok és vérfarkasok történetére, így hazánkban is a sorozat legsikeresebb darabja lett.
    A mozis sikerek mellett a Twilight-saga előző négy részének (Alkonyat, Alkonyat – Újhold, Alkonyat – Napfogyatkozás, Alkonyat – Hajnalhasadás I. rész) DVD, és Blu-ray megjelenései az USA-ban a legsikeresebb címek lettek, az eladásokból világszerte pedig 116 millió dollár bevétel származott.

    Az Alkonyat – Hajnalhasadás II. rész Blu-ray, és a kétlemezes DVDtöbb órás extrái egy hét részes dokumentumfilmet is tartalmaznak, amellyel a rajongók bepillantást nyerhetnek a forgatás kulisszái mögé: külön fejezetet kapott Bella újjászületése és átalakulása, és a rendkívül látványos, mindent lezáró végső csatajelenet részletes bemutatása a forgatásra való felkészüléstől a trükkökön át a veszélyes kaszkadőrjelenetekig. Bill Condon rendező érdekes audiokommentárjával a film alkotási folyamataiba is betekintést nyernek a filmrajongók, megtudhatják, hogy milyen kihívásokkal néztek szembe a stábtagok a Hajnalhasadás I. és II. rész forgatása alatt. Sőt, az extrák között a Green Day érzelmes balladájának a „The Forgotten”-nek a videoklipje is megtalálható lesz. A leglelkesebb rajongók pedig egy gombnyomás segítségével rákereshetnek kedvencükre, és egymás után nézhetik meg csak Edward, vagy csak Jacob jeleneteit.

    ’Az Alkonyat –sorozat szenzációs világsikere a film DVD, és Blu-ray megjelenésével tovább folytatódik, és most végre a teljes sorozateljut minden rajongó otthonába. A Twilight-sorozat utolsó filmjének DVD, és Blu-ray megjelenését a mozibemutatóhoz hasonlóan hatalmas várakozás övezi.’ – nyilatkozta Ron Schwartz a Lionsgate Home Entertainment alelnöke. ’

    Alkonyat – Hajnalhasadás II. rész kétlemezes DVD extrái, melyek az egylemezes Blu-rayen is megtalálhatóak lesznek:
    1. lemez
    Audiokommentár Bill Condon rendező közreműködésével – eredeti nyelven

    2. lemez – magyar felirattal
    AZ ÖRÖKLÉT - Így készült a Hajnalhasadás  II. rész (7 részes dokumentumfilm)
    Ugrás Edward jeleneteihez
    Ugrás Jacob jeleneteihez
    Kettőt egyszerre  kisfilm
    The Forgotten  a Green Day videoklipje
    Mint a villám: különleges vámpírképességek
    Carlisle kapcsolatai: az új vámpírok
    Bíró, esküdtszék, ítéletvégrehajtó: Aro és a Volturik
    Charlie Swan bőrében
    A The Twilight Saga: Hajnalhasadás – II. rész a Comic-Con képregénytalálkozón
    Sztárok a fekete szőnyegen

    Alkonyat – Hajnalhasadás I. rész egylemezes DVD eddig sosem látott jelenetei, magyar szinkronnal:
    Új nyitójelenet - A Volturik kézhez kapják az esküvői meghívót – 2 min 19 sec
    Kibővített jelenet – Frankenstein menyasszonya - 13 sec
    Új jelenet – Bella and Edward reggelit készítenek - 1 min 53 sec
    Új jelenet –A 105-ös jelenet bővített változata - 2 min 2 sec
    Új jelenet – Jacob and Alice a verandán - 52 sec
    Kibővített jelenet – Edward megtámadja Jacobot - 29 sec
    Kibővített jelenet – Jacob ébredése - 8 sec
    2013-01-28 08:21:00 permalink | Forrás: PremierFilm.hu
  • Kristen Stewart és Robert Pattinson a legjobb romantikus film-befektetés

    A másodjára szakító Kristen Stewart és Robert Pattinson a legjobban kereső filmes sztárpár – állapította meg a Forbes magazin. Az Alkonyat filmek világhírű párocskája 1,17 milliárd dollárt keresett a vámíprsztori megfilmesítésével.


    A Forbes arra vállalkozott, hogy listát készít a nagy filmes szerelmespárok box office bevételeiből. Íme a legtöbb pénzt hozó párok:

    Channing Tatum és Rachel McAdams szép összeget keresett a Fogadom című filmmel. A Fogadom 125 millió dollárt nyelt be az Államokban, a tengerentúlon pedig további 71 milliót hozott.

    Tatum még egyszer szerepel a listán, ezúttal Amanda Seyfried partnereként, a Kedves John! című filmben – 80 plusz 35 milliót hozott a konyhára. A Liam Hemsworth – Miley Cyrus párosítást is szerették a nézők, ez volt Az utolsó dal című mozi, amely összesítve 63 millió dollárt hozott a stúdiónak. A két színésznek még ennél is többet, ők ugyanis megtalálták egymásban a nagy őt; legalábbis eddig nagyon úgy tűnik.
    TS
    2013-01-24 08:19:00 permalink | Forrás: PremierFilm.hu
  • Stewart és Pattinson szakítottak

    A legfrissebb hírek szerint vége Kristen Stewart és Robert Pattinson kapcsolatának.


    Az Alkonyat sztárpárja először 2012 nyarán szakítottak, ugyanis kiderült, hogy Kristen a Hófehér és a vadász rendezőjével megcsalta Robertet. Azóta újra összejöttek, de a kapcsolat nem ment zökkenőmentesen. Néhány napja Robert úgy döntött, itt az ideje az elválásnak – adta hírül a The Sun.

    „Kristen elutazott Los Angelesbe, hogy együtt menjenek a Golden Globe-ra, de Robert végül szakított vele. Szereti a lányt, de úgy gondolja, jobb lesz, ha barátok lesznek inkább, így talán újra fel tudják építeni a bizalmat. Kristen kiakadt, de megérti a döntést. Belátta, nem kellett volna erőltetni a szeptemberi békülést. Reméli, az idő mindent megold.”
    TS
    2013-01-19 08:12:00 permalink | Forrás: PremierFilm.hu
  • Stewart és Pattinson sokat veszekednek

    Kristen Stewart és Robert Pattinson mostanában feltűnően sokat veszekedik. Érik a szakítás?

    Az Alkonyat filmek sztárpárja tavaly év végén jöttek össze Stewart félrelépése után. Annak ellenére, hogy Pattinson adott még egy esélyt a kapcsolatnak, az utóbbi időben megromlott a viszony a két színész között – tudta meg a Life & Style magazin.

    „Most nincsenek jóban, nagyon sokat veszekednek. Robert egyáltalán nem boldog. Csak idő kérdése, mikor szakítanak. Amikor Rob besokall, egyszerűen figyelmen kívül hagyja Kristent, nem veszi fel a telefont, nem válaszol az üzenetekre. Kristennek ezt kezelnie kell, nagyon sokat dolgozik a kapcsolaton.”
    TS
    Forrás:One Média Hírügynökség
    2013-01-17 12:56:00 permalink | Forrás: PremierFilm.hu
  • Megvannak az Arany Málna jelöltjei

    Hagyományosan egy nappal az Oscar-díj jelöltjeinek kihirdetése előtt jelentik be az Arany Málna-díj jelöltjeit is. Idén az Alkonyat alkotói szégyenkezhetnek a legjobban.

    Egy nappal az idei Oscar-jelöltjeinek kihirdetése előtt bejelentették az Arany Málna-díj jelöltjeit is. A Razzie éppen ellenkezője az Academy Awards-nak, hiszen itt a legrosszabb filmeket jutalmazzák és míg az utóbbi gálán ott van a filmvilág színe-java, addig az előbbin nagy meglepetés, ha bármelyik jelölt megjelenik.

    2013-ban a legtöbb jelölést az Alkonyat-sorozat záró epizódja, az Alkonyat: Hajnalhasadás - 2. rész kapta. Az utolsó Twilight mozi a 10 kategóriában összesen 11 jelölést tudott összehozni, ami azért tekintélyes teljesítmény. De még így sem sikerült negatív rekordot dönteniük a díj történetében, mivel egy évvel ezelőtt a Jack és Jill szintén 10 kategóriában 12 jelölést zsebelt be, sőt 10 díjat meg is kapott.

    Az Alkonyat mellett az év legrosszabbjai között tartják számon Adam Sandler idei filmjét is, az Apa ég! azonban szerencsére csak nyolc esélyt kapott az málnára. A harmadik legtöbb jelölést pedig a Csatahajó gyűjtötte be, mégpedig hetet.

    Az Arany Málnát tavaly csak április elsején (nem) adták át a győzteseknek, de a szervezők idén visszatérnek a hagyományhoz, hogy az Oscar-gála előestéjén, azaz most február 23-án hirdetnek végeredményt.

    A 2013-as Arany Málna jelöltjei

    Legrosszabb film
    Csatahajó
    The Oogieloves in the Big Balloon Adventure
    Apa ég!
    Ezer szó
    Alkonyat: Hajnalhasadás - 2. rész

    Legrosszabb rendező
    Sean Anders, Apa ég!
    Peter Berg, Csatahajó
    Bill Condon, Alkonyat: Hajnalhasadás - 2. rész
    Tyler Perry, Good Deeds/Madea´s Witness Protection
    John Putch, Atlas Shrugged Part II

    Legrosszabb női főszereplő
    Katherine Heigl, A szingli fejvadász
    Milla Jovovich, A kaptár: Megtorlás
    Tyler Perry, Madea´s Witness Protection
    Kristen Stewart, Alkonyat: Hajnalhasadás - 2. rész /Hófehér és a vadász
    Barbra Streisand, Szekatúra

    Legrosszabb férfi főszereplő
    Nicolas Cage, A szellemlovas: A bosszú ereje/A bosszú jogán
    Eddie Murphy, Ezer szó
    Robert Pattinson, Alkonyat: Hajnalhasadás - 2. rész
    Tyler Perry, Alex Cross/Good Deeds
    Adam Sandler, Apa ég!

    Legrosszabb női mellékszereplő
    Jessica Biel, Kispályás szerelem/Az emlékmás
    Brooklyn Decker, Csatahajó/Várandósok - Az a bizonyos 9 hónap
    Ashley Greene, Alkonyat: Hajnalhasadás - 2. rész
    Jennifer Lopez, Várandósok - Az a bizonyos 9 hónap
    Rihanna, Csatahajó

    Legrosszabb férfi mellékszereplő
    David Hasselhoff, Piranha 3DD
    Taylor Lautner, Alkonyat: Hajnalhasadás - 2. rész
    Liam Neeson, Csatahajó/A titánok haragja
    Nick Swardson, Apa ég!
    Vanilla Ice, Apa ég!

    Legrosszabb színészgárda
    Csatahajó
    The Oogieloves in the Big Balloon Adventure
    Apa ég!
    Alkonyat: Hajnalhasadás - 2. rész
    Madea´s Witness Protection

    Legrosszabb forgatókönyv
    Atlas Shrugged Part II
    Csatahajó
    Apa ég!
    Ezer szó
    Alkonyat: Hajnalhasadás - 2. rész

    Legrosszabb remake, előzményfilm, vagy folytatás
    A szellemlovas: A bosszú ereje
    Piranha 3DD
    Red Dawn
    Alkonyat: Hajnalhasadás - 2. rész
    Madea´s Witness Protection

    Legrosszabb páros
    A Jersey Shore bármely két stábtagja - The Three Stooges
    Mackenzie Foy és Taylor Lautner - Alkonyat: Hajnalhasadás - 2. rész
    Robert Pattinson és Kristen Stewart - Alkonyat: Hajnalhasadás - 2. rész
    Tyler Perry és társai - Madea´s Witness Protection
    Adam Sandler és Andy Samberg, Leighton Meester, vagy Susan Sarandon - Apa ég! ildikroó
    2013-01-10 08:04:00 permalink | Forrás: PremierFilm.hu
  • Scifi és fantasy az Aranymálna-díj idei jelöltjei között

    Rengeteg remek filmet láttunk 2012-ben, de akadt pár borzasztó is. Szerencsére, aki tudatosan választ néznivalót, az nem is nézte meg ezeket.

    Hirdetés
    Hány filmet láttál a legrosszabb ötből?Van eszem. Egyet sem.Bevallom, egyet megnéztem.Kettőt vagy hármat.Négyet.2012 nem volt rossz mozis év, szokás szerint több tucat remek filmet láthattunk a hazai mozikban és, még az amerikai mainstream kínálatából is választhattunk jól sikerült alkotásokat. Így pedig azok sem panaszkodhattak, akik számára a mozifilm fogalma valamiért csak a hollywoodi szuperprodukciókat jelenti. Tegnap kihirdették az itthon Aranymálna-díjként emlegetett The Golden Raspberry Awards (Razzie Awards), azaz a Razzies idei jelöltjeit.


    A címeket böngészve ismét megállapíthatjuk, hogy meglepetés nem történt, ahogy mostanság mindig, a Razzies követte a népakaratot és leginkább azokat a filmeket állította pellengérre, amiket divat volt utálni 2012-ben. Idén ezt a kategóriát az Alkonyat 5. része és a Csatahajó képviselte, de az sem szokatlan, hogy Adam Sandler, illetve Eddie Murphy új filmje (az Apa ég! és az Ezer szó) jelölést kapjon. Az ötödik jelölést pedig egy valóban vállalhatatlan film söpörte be, az Oogieloves in the Big Balloon Adventure, melyről mi is írtunk nemrég, mint minden idők legnagyobb filmes bukásáról.

    A jelölt filmek szereplői közül Eddie Murphy, Adam Sandler, Kristen Stewart, valamint a tavalyi Málnát megúszó Robert Pattinson kapott nominációt a színészek fő kategóriáiban, de mellékszereplőként Vanilla Ice-nak, Rihannának és Nick Swardsonnak is van esélye ezen alkotásokból az elég olcsó szobor elnyerésére. Akadnak olyan színészek is, mint Brooklyn Decker, Liam Neeson, Jessica Biel, Tyler Perry, Nicolas Cage és a fent már említett Stewart, akik két filmben is értékelhetetlen teljesítményt nyújtottak a szavazók szerint. (Vanilla Ice jelölése azért is poén, mert az egykori popsztár magát alakította az Apa ég!-ben, de hasonló a helyzet David Hasselhoffal a Piranha 3DD-ben.)



    Örülhetünk, illetve szomorkodhatunk, hogy a jelölt filmek zömét itthon is láthattuk a mozikban, mindössze az animációs, sehol máshol be nem mutatott Oogieloves in the Big Balloon Adventure, valamint Tyler Perry rendezései nem jutottak el hozzánk, s hasonló a helyzet a Veszett világ című regényből készített második filmmel. Igaz, a Szekatúra premierjére csak tavasszal fog sor kerülni, az Ezer szó pedig DVD-n jelent meg, de mindkettőt láthatjuk, illetve láthattuk.

    Milyen filmeket láttál 2012-ben?
    2013-01-09 14:16:11 permalink | Forrás: SG - mozi
  • Jöhet az arany málna

    Nemsokára bejelentik az Oscar jelölteket, így az ellendíj is lecsapott Hollywood legjobbjaira.

    Legrosszabb film, ever, 2012-ben:
    ?Battleship?
    The Oogieloves in Big Balloon Adventure?
    ?That?s My Boy?
    ?A Thousand Words?
    ?The Twilight Saga: Breaking Dawn Part II?

    Worst Director
    Sean Anders ? ?That?s My Boy?
    Peter Berg ? ?Battleship?
    Bill Condon ? ?The Twilight Saga: Breaking Dawn Part II?
    Tyler Perry ? ?Good Deeds? / ?Madea?s Witness Protection?
    John Putch ? ?Atlas Shrugged: Part II?

    Worst Actress
    Katherine Heigl ? ?One for the Money?
    Milla Jovovich ? ?Resident Evil: Retribution?
    Tyler Perry ? ?Madea?s Witness Protection?
    Kristen Stewart ? ?The Twilight Saga: Breaking Dawn Part II? / ?Snow White and the Huntsman?
    Barbra Streisand ? ?The Guilt Trip?

    Worst Actor
    Nicolas Cage ? ?Ghost Rider 2: Spirit of Vengeance? /? Seeking Justice?
    Eddie Murphy ? ?A Thousand Words?
    Robert Pattinson ? ?The Twilight Saga: Breaking Dawn Part II?
    Tyler Perry ? ?Alex Cross / Good Deeds?
    Adam Sandler ? ?That?s My Boy?

    Worst Supporting Actress
    Jessica Biel ? ?Playing For Keeps / Total Recall?
    Brooklyn Decker ? ?Battleship / What to Expect When You?re Expecting?
    Ashley Greene ? ?The Twilight Saga: Breaking Dawn Part II?
    Jennifer Lopez ? ?What to Expect When You?re Expecting?
    Rihanna ? ?Battleship?

    Worst Supporting Actor
    David Hasselhoff ? ?Pirannha 3-DD?
    Taylor Lautner ? ?The Twilight Saga: Breaking Dawn Part II?
    Liam Neeson ? ?Battleship / Wrath of the Titans?
    Nick Swardson ? ?That?s My Boy?
    Vanilla Ice ? ?That?s My Boy?

    Worst Screen Ensemble
    ?Battleship?
    ?The Oogieloves in Big Balloon Adventure?
    ?That?s My Boy?
    ?The Twilight Saga: Eclipsed Part II?
    ?Madea?s Witness Protection?

    Worst Screenplay
    ?Atlas Shrugged Part II?
    ?Battleship?
    ?That?s My Boy?
    ?A Thousand Words?
    ?The Twilight Saga: Breaking Dawn Part II?

    Worst Remake, Rip-Off, or Sequel
    ?Ghost Rider 2: Spirit of Vengeance?
    ?Pirannha 3-DD?
    ?Red Dawn?
    ?The Twilight Saga: Breaking Dawn Part II?
    ?Madea?s Witness Protection?

    Worst Screen Couple
    Any two cast members from ?Jersey Shore? in ?The Three Stooges?
    Mackenzie Foy and Taylor Lautner in ?The Twilight Saga: Breaking Dawn Part II?
    Robert Pattinson and Kristen Stewart in ?The Twilight Saga: Breaking Dawn Part II?
    Tyler Perry and his drag in ?Madea?s Witness Protection?
    Adam Sandler and Andy Samberg, Leighton Meester, or Susan Sarandon in ?That?s My Boy?

    2013-01-09 03:22:17 permalink | Forrás: Filmbuzi
  • Az Alkonyat filmek a legrosszabbak

    Egy nemrég készült szavazás szerint az Alkonyat filmeket tartják az emberek a legrosszabbnak.


    A szavazást a Rifftrax hívta életre – a honlap a filmek vicces értékelésével tett szert hírnévre. Alapítói a Mystery Science Theater 3000 vígjátéksorozat sztárjai, Mike Nelson, Kevin Murphy és Bill Corbett.

    A Rifftrax több mint ötszázezer felhasználót kérdezett meg, közülük pedig 35 ezren gondolták úgy, hogy a Robert Pattinson és Kristen Stewart főszereplésével készült Alkonyat sorozat a legrosszabb. A vámpírfilmek után 29 ezer szavazattal áll a második helyen a Batman és Robin, de az első tízben helyet kapott a Macskanő, a Pókember 3, Az utolsó léghajlító és a Háború a földön.
    TS
    2013-01-06 18:00:00 permalink | Forrás: PremierFilm.hu
  • Kristen Stewart mellőzve érzi magát

    A Twilight filmek színésznője kicsit sértetten vette tudomásul, hogy nem kapott jelölést az idei Golden Globe-on.

    Kristen Stewart a hírek szerint kissé sértetten vette tudomásul, hogy nem kapott jelölést az idei Golden Globe versenyben. A színésznőt bántja a mellőzöttség, de állítása szerint ez csak arra ösztönzi, hogy még keményebben dolgozzon a jövőben.

    A mindössze 22 éves Twilight sztárt bántja, hogy nem kapott jelölést az Úton című filmben játszott szerepéért, márpedig ő ezzel a munkával mindenképpen díjakat akart szerezni magának. Egy ismerőse közölte – „Kristen, mint minden színész vagy színésznő, szeretné, ha tisztelnék a munkájáért és elismernék. Az, hogy nem jelölték, csak újabb tüzet gyújtott benne, hogy a jövőben még keményebben dolgozzon.”

    A lány egy másik ismerőse azonban azt is elmondta, hogy Stewart még mindig reménykedik néhány díjban – „A nagy díjak egy részének jelöltjeit még ki sem hirdették, szóval a Golden Globe-ról ugyan lemaradt, de ez nem jelenti azt, hogy minden másról is le fog.”

    Az Alkonyat sorozat hősnőjének filmje, a Jack Kerouac könyvből készült, Úton február közepén jelenik meg a hazai mozikban.ildikroó
    2013-01-02 18:34:00 permalink | Forrás: PremierFilm.hu
  • Kristen Stewart: A vetkőzés nem bátorság kérdése

    Kristen Stewart csak nevet azokon, akik szerint bátor, amiért ledobta a textilt az Úton című filmben.

    Az Alkonyat sztárja a The Huffington Postnak azt mondta, a vetkőzős jelenetnek helye volt, ezért vállalta be.
    „Ha a színésznők megmutatják a melleiket egy filmben, és ezek a projektek ízlésesek és a film is megkívánja, ebben az esetben egyáltalán nem beszélünk öncélú magamutogatásról. Sajnos, kevés ilyen munka akad. Az Úton filmben indokolt volt a vetkőzés.”

    Hozzátette:
    „A könyv az életet, az embert ünnepli, és ha bármilyen szempontból tagadni akarjuk, akkor magát a könyvet tagadjuk. Nagyon rossz lett volna, ha félénkségből nem tettünk volna meg egy csomó mindent. Úgy gondolom, ezzel csalódást okoztam volna az Alkonyat rajongóimnak.”

    Stewart egyáltalán nem tartja bártorságnak, amit tett.
    „Annyira idegesítő, amikor az emberek azzal jönnek, hogy hú, de bátor voltál! Ez egyáltalán nem nagy teljesítmény. Megőrülök tőlük.”
    TS
    2012-12-24 08:49:00 permalink | Forrás: PremierFilm.hu
  • Kristen Stewart állandóan dolgozna

    Az Alkonyat sorozat sztárja annak ellenére is állandóan új szerepet keres magának, hogy leszerződött egy filmre.

    Kristen Stewart, annak ellenére, hogy a hírek szerint leszerződött Ben Affleck mellé egy mozira, folyamatosan újabb és újabb szerepeket keres magának. A színésző, azóta, hogy véget ért az Alkonyat sorozat, állandóan új munkát keres.

    A mindössze 22 éves hölgy, aki az elmúlt hónapokban nem csak az Alkonyat sorozatot, de egy időre a párkapcsolatát is szögre akasztotta, azonnal dolgozni akar. Az ifjú amerikairól augusztusban derült ki, hogy megcsalta kedvesét, Robert Pattinson-t a Hófehér és a vadász rendezőjével, Rupert Sanders-szel. A pár szakított, de nem sokkal később kibékültek és az Alkonyat: Hajnalhasadás 2. rész reklámkörútján már a legnagyobb szerelemben tudtak megjelenni.

    Stewart, vagy ahogy a bulvárhírekben emlegetik K-Stew, április környékén egy romantikus komédiában szerepel majd Ben Affleck oldalán, de abban is reménykedik, hogy addig egy másik szereppel tudja elütni az időt. A sztár elmondta – „Ezt a pletykát meg tudom erősíteni. A forgatás áprilisban kezdődik. Nagyon szeretnék találni addig valami mikro-projectet, mert április azért még borzasztó messze van.”

    A hölgy korábban arról is őszintén vallott, hogy mennyire szeretne azonnal újra dolgozni a vámpíros franchise után – „Nagyon elszánt vagyok egy új munkára, most azonnal. Viszketek, hogy végre dolgozhassak.”

    Kristen párja, Robert a következő egy évben sokkal elfoglaltabb lesz, öt produkcióra igazolt le, amik szoros egymásutánban forognak majd.ildikroó
    2012-12-21 13:15:00 permalink | Forrás: PremierFilm.hu
  • Kristen Stewart keményen dolgozik a kapcsolatáért

    Bár Robert Pattinson (26) és Kristen Stewart (22) rendezték soraikat a színésznő megcsalási ügye után, a bennfentesek szerint Kristent még mindig kísérti az árulása.

    Egy barát szerint Robert néha figyelmen kívül hagyja barátnőjét, nem mindig veszi fel neki a telefont, vagy nem válaszol az sms-eire, így néha elég feszült a hangulat az Alkonyat szerelmespárja között.

    Egészen a közelmúltig Stewart filozófiája az volt, hogy vigyorog, és elvisel mindent, csak kapja vissza a pasiját – ám most, hogy újra összejöttek, sok időt töltenek el Pattinson barátaival, ami nem feltétlenül tetszik a lánynak, bár tudja, nincs más választása. Meg kell dolgozni a kapcsolatért.

    Nos, akárhogy is legyen, a pár Londonban, Robert családjánál ünnepelte a Hálaadást.
    TS
    2012-12-09 21:21:00 permalink | Forrás: PremierFilm.hu
  • Kristen Stewart Bollywoodba készül?

    Kristen Stewart elárulta, hogy szívesen dolgozna együtt Hrithik Roshan indiai színésszel.

    Korábban az a hír járta, hogy az Alkonyat sztárja és Roshan együtt fog játszani Shekhar Kapur indiai rendező Paani című filmjében, ám hamar kiderült, hogy a hír kacsa.

    A PTI értesülése szerint a színésznő így nyilatkozott az ügyről:
    „Ha valaki elém állna egy jó forgatókönyvvel, szívesen részt vennék egy bollywoodi produkcióban. Boldogan dolgoznék együtt Hrithik Roshannal. Igazán remek színész, és nem mellesleg nagyon jóképű. Ha lenne egy fiam, szeretném, ha úgy nézne ki, mint Hrithik Roshan, de Robert Pattinson szemekkel.”

    Ha indiai filmben nem is, Kristen a Hófehér és a vadász folytatásában nagy esélyekkel játszik. A kasszasiker film folytatásából a rendező, Rupert Sanders és Stewart románca miatt a rendező kerülhet ki rosszul, de még hivatalos jelentés nem érkezett az ügyben. Az viszont biztos, hogy David Koepp már dolgozik a második rész forgatókönyvén.
    TS
    Forrás:One Média Hírügynökség
    2012-11-30 08:40:00 permalink | Forrás: PremierFilm.hu
  • Hófehér és a vadász 2: Stewart marad, Sanders megy?

    Nagyon úgy fest, hogy a Hófehér és a vadász című film második részét már nem Rupert Sanders fogja rendezni, ellenben Kristen Stewart maradna, mint Hófehérke.

    A kasszasiker film folytatásából a rendező és a színésznő románca miatt a rendező kerülhet ki rosszul, de még hivatalos jelentés nem érkezett az ügyben. Az viszont biztos, hogy David Koepp már dolgozik a második rész forgatókönyvén.

    A RadarOnline értesülése szerint a Universal stúdió 2013-ra tervezi az új rész elkészültét.
    „A forgatókönyvet már írják, a forgatást pedig jövőre kezdjük. Rupert Sanders pedig biztosan nem ül a rendezői székbe. Nem akar részt venni a folytatásban, mert még mindig nagy erőkkel küzd, hogy megmentse a házasságát.” – állítja egy bennfentes.

    A forrás hozzátette:
    „Kristen nagyon aggódik a karrierje miatt. Kap forgatókönyveket, de nem feltétlenül olyanokat, amilyeneket szeretne.”
    TS
    2012-11-27 23:20:00 permalink | Forrás: PremierFilm.hu
  • Ashley Green: A Pattinson-Stewart balhé nem árnyékolhatja be a premiert

    Ashley Greene reméli, hogy a Kristen Stewart – Robert Pattinson szerelmi dráma nem fogja beárnyékolni az utolsó Alkonyat film, a Hajnalhasadás második részének premierjét.


    Stewart júliusban ország-világ előtt bevallotta, hogy megcsalta szerelmét, Pattinsont a Hófehér és a vadász rendezőjével, Rupert Sanders-szel. Az Alice Cullent alakító Greene bízik abban, hogy a sajtó a vámpírtörténet befejezésére koncentrál inkább, és nem a főszereplők magánéletére.

    „Remélhetőleg nem lesz senkinek rossz szájíze a történtek miatt, és élvezni fogja a közönség a filmet. Szerencsére a legtöbb rajongó a karaktereink szerint lát minket, ezért jó lenne, ha a srácokra is így néznének elsősorban. Mindenkinek jobb lenne így.”

    A botrány néhány hónap alatt lecsengett, a két színész kibékült egymással, és most együtt készülnek az utolsó vámpíros film premierjére.
    TS
    Forrás:One Média Hírügynökség
    2012-11-23 21:10:00 permalink | Forrás: PremierFilm.hu
  • Kristen Stewart: Nem dobtak ki a H??feh??r ??s a vad??sz folytat??s??b??l

    Kristen Stewart azt mondja, el??g nagy r?? a sansz, hogy visszat??r a H??feh??r ??s a vad??sz folytat??s??ban.
    2012-11-18 13:54:00 permalink | Forrás: PremierFilm.hu
  • Alkonyat - Hajnalhasadás 2. kritika: végleg bealkonyul, vagy örökre ragyog?

    Ismét befejeződik egy nagy sorozat, de hogy a címben feltett kérdésre melyik lesz a helyes válasz, csak a mozikban derül majd ki.

    Bella Swan, Edward Cullen vagy épp Jacob Black még egyszer utoljára (?) nedveket csalnak az ember legváltozatosabb testtájaira, mert végre kiderül, hogyan zárul a filmtörténelem legvéresebb romantikus története. Eme felvetésre persze harapnak a rajongók, mondván ócska szóvicc, és tényleg: igazuk van, mert tulajdonképp szó sincs itt vérről, hisz a vámpíroknak olyan már nincs a pucájukban. A történet ott folytatódik, ahol pont esztendeje félbe szakadt: Bella (Kristen Stewart) miután életet adott lányának, Rensmee-nek, megerősödve és új képességek birtokában, vámpírként tér magához. Végre beteljesedett amire mindig is vágyott: vámpírként élheti életét Edward oldalán. A boldogságukat azonban hamarosan megzavarja a Volturik tanácsa, akik azt állítják, a Cullenek vétettek a vámpírtörvények ellen. Úgy vélik, hogy Bella és Edward (Robert Pattinson) gyermeke halhatatlan, természetfeletti képességeit születése után kapta, ezért a gyermeknek meg kell halnia.
    A Volturik csak a kínálkozó alaklomra vártak, hogy örökre leszámolhassanak a Cullenekkel. Edward Jacobbal (Taylor Lautner) az oldalán szövetségeseket gyűjt, hogy együtt küzdjenek meg a Volturikkal a mindent eldöntő, utolsó nagy csatában, ahol már nem csak családja, hanem a vámpírok és a vérfarkasok sorsa a tét.

    Gyorsul a világ, mert míg a James Bond 50 éve, a Star Wars 35 éve írja véget nem érő történelmét, Harry Potternek már csak egy évtized jutott, az Alkonyatnak pedig elég volt négy esztendő, hogy pontot tegyen a sztorija végére. Az „elődök” nagy előnye, hogy számos nagyszerű színészt adtak a filmiparnak, az Alkonyat-saga viszont e téren is újat hozott: e nélkül is ragyogni képes. Kristen Stewart négy év alatt sem lett jobb színésznő, sőt, igazából nem lett az egyáltalán. Valahogy mindig a torkán akad a falat, Hófehérnek is állt már, de ott nem volt szüksége harapásra, hiába, még a klasszikust is másképp alakítja, bár ez már legkevésbé sem az ő hibája. Ahogy talán Robert Pattinson sem tehet róla, hogy övé a filmtörténelem egyik legidétlenebb vigyora, amiből akadt bőven a vámpíros lagziján, és most, a Hajnalhasadás második felvonásán is. Taylor Lautner babaarccal akciózott már egyet az Alkonyat közben, ettől pedig máris a Nagyfiúk (2.) társaságába is bekerült. Hogy lesz-e belőle, vagy bármelyik Alkonyat felfedezettből nagy színész, majd valamikor pályájuk delelőjén kiderül.

    De szerencsére az Alkonyat nem a főszereplőktől, hanem a mellékkaraktereket alakítóktól igazán jó, például Michael Sheentől, na meg a zsebkendőfogyasztó, könnyfakasztó sztoritól. Utóbbi persze inkább a lányoknak szól, viszont jó hír: igazi randis film lett az Alkonyat befejezése. Dúskál ugyanis az akciójelenetekben, így azon pasik, akik párjukat „csupán elkísérik”, és még „sosem láttak” egyetlen Alkonyat filmet, nos, ők sem unatkoznak majd. Csak aztán a végén nehogy az egész hatása alatt azt mondják, hogy hűha, de kemény csaj lett ez a Bella. Rácsodálkozás egyébként lesz, nem is egy, a vége felé egy igazán zseniális, de ezt már tessék megnézni a mozikban!
    Forrás:One Média Hírügynökség
    2012-11-14 19:48:00 permalink | Forrás: PremierFilm.hu
  • Alkonyat - Hajnalhasadás II. rész

    Bella (Kristen Stewart) miután életet adott lányának, Rensmee-nek, megerősödve és új képességek birtokában, vámpírként tér magához.

     

    2012-11-14 11:24:53 permalink | Forrás: Filmhu premier
  • Robert Pattinson leszokott

    A Twilight Saga szexis főszereplője ismét megpróbálja letenni a cigarettát, ezúttal Leonardo DiCaprio tanácsait követve.

    Robert Pattinson ismét megpróbál leszokni a dohányzásról, ezúttal egy pályatársa tanácsait követve. A Twilight Saga sztárjának Leonardo DiCaprio javasolta, hogy elektromos cigaretta segítségével mondjon végleg nemet a káros szenvedélynek.

    A híresség egyszer már le tudta tenni a cigit, de augusztusban, miután kiderült, hogy barátnője, Kristen Stewart megcsalta, visszaszokott. Most azonban, hogy élete ismét rendeződni látszik, elszánta magát, hogy örökre búcsút int a rossz szokásnak. Ezúttal egy elektromos cigarettával próbálkozik, amit Leonardo DiCaprio ajánlott neki. A két férfi közös barátjukon, Reese Witherspoon-on, keresztül ismerkedett meg egymással. Ismerőseik szerint a brit fiatal példaképként tekint az Eredet sztárjára.

    A 26 éves szívtipró november első napjaiban megjelent a kedvese új filmjének premiere utáni bulin, ahol már a nikotin-pótló eszközzel pöfékelt. A pár az estét állítólag nagyon jó hangulatban töltötte, és hosszasan beszélgettek Amy Adams-szel. ildikroó
    Forrás:One Média Hírügynökség
    2012-11-10 21:08:00 permalink | Forrás: PremierFilm.hu
  • Kristen Stewart: Alig várom, hogy anya legyek

    Kristen Stewart (22) ég a vágytól, hogy édesanya legyen – de persze nem most rögtön akar gyereket.


    A színésznő a Hajnalhasadás II. Los Angeles-i sajtótájékoztatóján őszinte választ adott, amikor az újságírók a családalapítással kapcsolatos kérdést szegezték neki. Amikor egy riporter megkérdezte, készen áll-e egy kisbabára, Stewart így felelt:
    „Ó, haver, nem! Alig várom, hogy egy napon anya legyek, de nem most. Tudok várni.”

    A Bellát alakító sztár ugyan még nem tervez megállapodni szerelmével, Robert Pattinsonnal, de nagyon élvezte, hogy a filmbeli lányáról, a Renesmee-t alakító Mackenzie Foy-ról gondoskodhat.
    „Úgy gondolom, hogy ez az érzés vagy veleszületett, vagy nem. Egyes nőknek nagyon erős anyai ösztönei vannak, és minden vágyuk, hogy anyukák lehessenek. Nekem az anyaság volt az utolsó részben a kedvencem. Nagyon szerettem játszani az anyát.”

    Pattinsonnak (26) sem esett nehezére, hogy apát alakítson.
    „Szívesen dolgozom gyerekekkel, de ugyanígy szeretek állatokkal is forgatni, pedig ezektől mindenki tart egy kicsit. Kisbabával dolgozni egészen fantasztikus.”
    2012-11-09 20:44:00 permalink | Forrás: PremierFilm.hu